سبك هاي هنري در تصويرگري


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش امدید تنها وبلاگ آموزشي اصول تصويرسازي براي هنرجويان گرافيك و تصويرساز اميدوارم مورد استفاده هنرجويان جوان قرارگرفته باشد. ليلا رخشي قاضياني بابيش از بيست سال سابقه هنري در هنرها تجسمي وفعاليت در زمينه گرافيك ، نقاشي ، عكاسي ، تصويرسازي شركت در جشنواره و برپايي نمايشگاه انفرادي و گروهي دررشت ، اراك ، تهران






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
122

آمار مطالب

:: کل مطالب : 110
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز :
:: باردید دیروز :
:: بازدید هفته :
:: بازدید ماه :
:: بازدید سال :
:: بازدید کلی :

RSS

Powered By
loxblog.Com

اصول تصويرسازي

سبك هاي هنري در تصويرگري
چهار شنبه 29 ارديبهشت 1395 ساعت 15:26 | بازدید : 111 | نوشته ‌شده به دست ليلارخشي قاضياني | ( نظرات )

سبك هنري تصويرگر ، هم چون تكنيك ، از ويژگي هاي خاص او به شمار مي رود و بخشي از هويت و انديشه هاي او را بيان مي كند . تصويرگري ، هم چنان كه برخواسته از نقاشي است ، نه تنها از نظر تكنيك ، بلكه به لحاظ سبك نيز با هنر نقاشي در پيوند است . تصويرگران به فراخور سليقه ي شخصي و نيز درون مايه هاي حسي متن ، به سبك هاي گوناگون نقاشي در تصويرگري توجه مي كنند . پاتريشيان سيان سيولو منتقد ادبيات كودكان درباره ي به كارگيري سبك هنري و ميزان درك كودك در كتاب هاي كودكان براين باور است كه سبك و سياق هنر تصويرگري ، مانند سبك نوشتن ، كيفيتي پيچيده و غير قابل بيان دارد و تحت تاثير موضوع و حالت داستان ، سن خواننده و تصور تصويرگر از وضعيت و شرايط او قرار مي گيرد . هر چه سن كودك كم تر باشد ، سبك هنري بايد گويا تر و واضح تر شود و هنرمند در استفاده از فضا ها ، تركيب بندي ، رنگ ها و به كارگيري خط ها و شكل ها محتاط تر عمل كند . علاوه بر اين ، عوامل ديگري هم برسبك كار تصويرگر اثر مي گذارد كه از ميان آن ها مي توان به شخصيت ، استعداد و خلاقيت هنرمند ، ابزار مورد استفاده اش و مهارت او در به كارگيري ابزارها و تكنيك ها ، اشاره كرد .

سبك هاي به كار رفته در تصويرگري ، نخست به دو گونه ي اصلي واقع نما يي (باز نمايي ) و انتزاعي ( آبستره ) تقسيم مي شود .  در گذشته ، واقع گرايي شيوه ي مسلط در هنر تصويرگري به شمار مي رفت و بسياري از افسانه هاي كهن ، هم چون افسانه هاي پريان و حكايت هاي جانوري ، كه ريشه در خيال ها و باورهاي ديرين دارد، به واقعي ترين شكل خود تصوير مي شد و تصويرهاي گوناگون از پري هاي افسانه اي ، ديو ها و غول هاي ناديده با توجه به شكل و چهره هاي انساني به تصوير در مي آمد . اما در تصويرگري امروز ، گرايش به شكستن فرم ها و نگاه انتزاعي به گونه اي است كه گاه واقعي ترين رويدادها و شخصيت هاي داستاني به خيالي ترين گونه و انتزاعي ترين شكل آن به تصويردر مي آيد . امروزه در تصويرگري كتاب هاي كودكان ، عناصر ديداري از واقعي ترين نمادهاي آن به صورت كاربرد عكس ، هم چون كتاب پرنده اي به نام آذرباد تا خيالي ترين تصويرها ، هم چون آثار سوررئاليستي آلبين برونفسكي ، تصويرگر اسلواكيايي ، متغير است .



144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: